Kinder Chocolate

Kinder Chocolate

Een heerlijk moment tussen ons

Dankzij het recept, gemaakt met een romige, melkachtige vulling, beantwoordt Kinder Chocolate aan de wensen van kinderen op zoek naar iets lekkers, terwijl het tegelijk de ouders gerust stelt. Het bevat geen kunstmatige kleurstoffen of gehydrogeneerde vetten. Het biedt eveneens enkelvoudige porties aan: elke reep is apart verpakt. Ook in maxi verpakking!
Geniet ook van Kinder Chocolate with cereals, een snack met een unieke smaak ; een heerlijke combinatie van chocolade en granen!

Ontdek de waarden van Kinder

Ontdek de waarden van Kinder

Kinder is een bijzonder merk binnen Ferrero. Het werd gelanceerd in 1968 door Michele Ferrero wiens droom het was om chocolade te maken die speciaal ontwikkeld was voor kinderen. Om een vertrouwensrelatie te bouwen met ouders, heeft Kinder altijd gestaan voor sterke waarden die vertegenwoordigen wat ouders belangrijk vinden in de zorg voor hun kinderen. Ontdek de waarden van Kinder en veel meer op www.kinder.be/nl.

  • Chocolate Plane

    Chocolate Plane

Het gamma

MEER INFORMATIE

Als u een klacht heeft over een van onze producten, of een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar ons gratis nummer 0800 21042. Hieronder vindt u ook relevante informatie over recycling van onze verpakkingsmaterialen.

  • KLACHT
  • ANDERE VRAAG OF OPMERKING
  • RECYCLAGE

KLACHT

KLACHT

Heeft u een klacht over een product dat u heeft gekocht?

 

CONTACTFORMULIER

ANDERE VRAAG OF OPMERKING

ANDERE VRAAG OF OPMERKING

Heeft u een andere vraag of opmerking?

 

CONTACTFORMULIER

RECYCLAGE

RECYCLAGE

Wat moet ik doen met het verpakkingsmateriaal? Bekijk de instructies.

  

RECYCLAGE