MON CHERI

MON CHERI

EEN INTENS TEDER MOMENT

Mon Chéri heeft in meer dan één opzicht zijn stempel gedrukt op de geschiedenis van Ferrero België. Het was immers het eerste product dat in ons land werd uitgebracht in 1958… het jaar van de Wereldtentoonstelling! En dus ook het jaar waarin de Belgische consument kennismaakte met deze heerlijke praline van pure chocolade met binnenin een likeurkers.
Alle liefhebbers zijn het erover eens: Mon Chéri zorgt voor een intense en meervoudige zintuiglijke revelatie dankzij de unieke en harmonieuze combinatie van knapperige pure chocolade, de warmte van de likeur en de zoetheid van de kers.

Om geen afbreuk te doen aan die revelaties haalt Ferrero zijn Mon Chéri elke zomer uit de rekken. Deze zomerbreak garandeert de kwaliteit van het product. Lekkerbekken zullen tot begin september geduld moeten uitoefenen, want dan ligt Mon Chéri opnieuw in de winkel!

INGREDIËNTEN

Fijne chocolade 49% (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgatoren : lecithinen [SOJA] ; vanilline), suiker, kers 18%, likeur 13% (glucosestroop, water, alcohol, suiker, aroma’s), cacaoboter.

  • Glutenvrij

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden Per
100 g
Energie 1902 kJ / 455 kCal
Vetten 20,3 g
waarvan verzadigde vetzuren 13,2 g
Koolhydraten 52,8 g
waarvan suikers 48,3 g
Eiwitten 3 g
Zout 0,005 g

Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Het gamma

MEER INFORMATIE

Als u een klacht heeft over een van onze producten, of een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel naar ons gratis nummer 0800 21042. Hieronder vindt u ook relevante informatie over recycling van onze verpakkingsmaterialen.

  • KLACHT
  • ANDERE VRAAG OF OPMERKING
  • RECYCLAGE

KLACHT

KLACHT

Heeft u een klacht over een product dat u heeft gekocht?

  

CONTACTFORMULIER

ANDERE VRAAG OF OPMERKING

ANDERE VRAAG OF OPMERKING

Heeft u een andere vraag of opmerking?

  

CONTACTFORMULIER

RECYCLAGE

RECYCLAGE

Wat moet ik doen met het verpakkingsmateriaal? Bekijk de instructies.

  

RECYCLAGE